Despre noi

Daca clientii nostri isi cresc afacerea datorita site-ului, atat noi, cat si ei suntem multumiti. Frumusetea site-ului web nu este relevanta. Frumusetea e in ochii privitorului, si cum in internet privitori sunt multi, sunt si multe puncte de vedere daca un site e frumos sau nu.

Cine Suntem?

Suntem o echipa de web design din Bucuresti orientata pe realizarea de site-uri capabile sa va puna in valoare calitatile proiectelor dumneavoastra. Succesul unei afaceri pe Internet consta in a avea un site web care beneficieaza de web design atragator ce ofera un impact deosebit asupra vizitatorilor, promovat si optimizat in asa fel incat sa asigure o pozitie fruntasa in rezultatele motoarelor de cautare.

Care este ocupatia noastra zilnica?

Designul web, in principal, dar lucram orice include o campanie de imagine.

" Nu avem granite. Suntem capabili sa lucram pentru clienti din toate colturile tarii si ale lumii.
Imaginea clientilor este si imaginea noastra. "

History

Infiintata in 2002, Visual Flux Web Media si-a orientat activitatea spre servicii de publicitate, servicii oferite in prezent unor importante companii din Romania si din strainatate. Compania si-a diversificat activitatea, adaugand continuu la activitatea de baza, web design-ul, noi activitati din domeniul creatiei publicitare precum construirea de identitati vizuale, designul de printuri publicitare si serviciile multimedia.

Vezi Portofoliu

Servicii

Creare website, web design, programare web, wordpress web design, SEO promovare web site, servicii de print, branding, creare identitate vizuala, animatii flash, consultanta de specialitate.
Pentru o solutie web completa am lansat si serviciul de web hosting, care alaturi de pachetele de web design, web development si servicii de optimizare, ne recomanda ca parteneri ideali.

Servicii